Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kukkakauppa Puntti

Puntti on yksityinen kukkakauppaketju Helsingissä.

Floristimme toteuttavat ammattitaidolla yksilöllisiä kukka-asetelmia niin arkeen kuin juhlaan. Jokaisessa liikkeessämme tehdään tilauksesta morsiuskimppuja ja hääkoristelua. Varaa aika keskusteluun.

Meiltä myös suruvalittelukimput, hautavihot ja arkkulaitteet.

Myymälöissä on aina monipuolinen valikoima viherkasveja ja kauden ruukkukukkia.

Verkkokaupastamme voit tehdä ostoksia myös kotoa käsin.

Kuljetuspalvelu pääkaupunkiseudulle. Interflora kukkavälitys muualle Suomeen sekä ulkomaille.

Tervetuloa!


Tarinaa puntista

Yrittäjyytemme alkoi 1999 Espoon Viherlaakson puutarhakeskuksesta, jossa meillä oli kukkaviljelyä tulppaaneista kesäkukkiin ja taimimyymälä puineen ja pensaineen.

Myymälät ostosreittisi varrella

Vuonna 2006 lopetimme viljelyn ja keskityimme täysin kukkakauppojemme kehittämiseen. Meidän Puntti-myymäläämme sijaitsevat luontaisten kauppapaikkojen yhteydessä. Uskommekin, että hyvä sijainti on yksi tärkeistä kukkakaupan menestystekijöistä. Toki eihän se liiketila yksin riitä, vaan se mitä asiakkaana meiltä löydät ja miten palvelutilanne sujuu.

Oma maahantuonti

Kukkavalikoiman monipuolisuudesta saamme viikoittain kiitosta. Kukat tulevat meille suoraan kotimaisilta puutarhoilta ja oman maahantuontimme kautta Hollannista ja Tanskasta. Valikoimissa on tuttuja klassikoita ja ihania erikoisuuksia. Tule ihastelemaan ja lumoutumaan kukista.

Tule palveltavaksi

Kukkakauppa on niitä harvoja myymälöitä, jossa voit kokea vanhanajan myyntitapahtuman asiakaspalveluineen. Sano mihin tarpeeseen olet kukkia hankkimassa, niin meidän floristit rakentavat toiveittesi ja budjettisi mukaisen kimpun tai ehdottavat oikeanlaisia viherkasveja oikeaan paikkaan. Hyvänä vaihtoehtona kiireiselle ovat myymälöissä sidotut valmiit kimput, joista löytyy valinnanvaraa.

Monipuoliset floristit

Floristin ammatti ei ole pelkästään kauniissa ympäristössä työskentelyä vaan vaatii luovuutta, tyylitajua, kasvien tuntemusta, aitoa kiinnostusta kuunnella asiakasta ja toteuttaa hänen toiveitaan kukkasin. Näiden haasteiden innoittamina henkilökuntamme haluaa saada juuri sinusta viikoittaisen kanta-asiakkaan, jonka mieltymyksiin ja toiveisiin tilaamme mitä ihanimpia kukkia.

Mistä nimi Puntti?

Sana puntti tarkoittaa eri ihmisille eri asiaa. Toiselle tulee mieleen housunpuntti ja toinen taasen ajattelee punttisalia. Puntti on kukka-alalla vanha ja edelleen käytössä oleva mittayksikkö. Kukat on pakattu punteittain, joka yleensä tarkoittaa 20 kappaleen eriä. Pohjolan ulkopuolella matkanneet ovat varmasti ihastelleen muualla Euroopassa häikäisevän kauniita kukkatoreja. Vuosi vuodelta olemme laajentaneet valikoimaamme enemmän näihin runsaisiin viljelmiltä tuleviin puntteihin ja nippuihin. Tarkoitus on tarjota asiakkaillemme piristäviksi kotikukiksi muhkeita ja edullisia kukkapuntteja. Asettele kukat itse mieleiselläsi tavalla ja koe floristiikan taikaa.


Uutiset

Puntti nyt myös Facebookissa (07.03.2016)
Käy tutustumassa